fbpx

Praktijkhouder

De administratie wordt vaak gezien als een last en dat begrijpen wij volkomen. Wij hebben affiniteit met cijfers en zijn opgeleid om voor u op financieel en administratief veel werk uit handen te nemen.

Vertel mij meer

Wij ontzorgen u

Management Begeleiding Vrije beroepen (MBV) is marktleider in uw sector op het gebied van administratie en belastingen. Daarom noemen wij ons zelf ook wel dé specialist voor verloskundigen, wij kennen het ‘klappen van de zweep’ in uw branche.

Wat ú daaraan heeft? Nou, dat wij u kunnen informeren over specifieke onderwerpen die relevant zijn in uw branche. U hoeft niet meer aan uw accountant uit te leggen hoe het in elkaar steekt, maar wij vertellen u de laatste ontwikkelingen. Oh ja, en natuurlijk verwerken we de administratie voor u. In een vrijblijvend gesprek inventariseren we welke diensten wij kunnen verzorgen en nemen we bijvoorbeeld door met welk declaratiepakket u werkt.

Administratie als basis

Uiteindelijk is de administratie de basis voor uw belastingaangifte, of u nu waarneemster, vennoot in een praktijk of lid van een ander samenwerkingsverband bent er zal uiteindelijk een persoonlijke belastingaangifte eventueel met uw fiscale partner moeten worden ingediend. Deze verzorgen we voor u, maar altijd na een persoonlijk gesprek over de cijfers en alles wat daarbij hoort. U heeft bij MBV altijd een vaste adviseur die in begrijpelijke taal de ins en outs doorneemt van uw belastingaangifte. Kortom.. MBV denkt met u mee.

Wilt u in een vrijblijvend gesprek kennismaken? Vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact op.

    Wat kan MBV nog meer voor me doen?