fbpx
 
Op de hoogte blijven rondom MBV? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Mediation

  Heeft u te maken met een zakelijk geschil of een arbeidsconflict?  Dan kunnen wij u verder helpen.

  Wij zijn Bertina van Ginkel en Teunie-Marie Duijst, beiden Mfn registermediators maar ook juridisch, financieel en fiscaal onderlegd.

  De titel Mfn-registermediator is een beschermde titel. Dat wil zeggen dat alleen mediators die gekwalificeerd en erkend zijn door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM), de stichting die het Mfn register beheert en onderhoudt, de titel mogen voeren.

  Mediation betekent dat wij de gesprekken faciliteren zodat u in een vertrouwde en onpartijdige setting samen tot oplossingen kunt komen. Vaak betekent dit een win/win situatie voor alle partijen.

  Een gezamenlijk gedragen zelf bedachte oplossing heeft meer draagkracht dan een opgelegde uitspraak van de rechter. Tevens is deze oplossing ook financieel een stuk aantrekkelijker. De ervaring leert dat drie à vier gesprekken van ca 1,5 uur voldoende zijn.

  Sommige rechtsbijstandverzekeringen dekken ook de kosten voor mediation, informeer hiernaar bij uw verzekering.

  Gesprekspartner

  Heeft u geen conflict maar wel behoefte aan een gespreksleider, dan kunt u ook één van ons inschakelen. Vaak is voorkomen beter dan genezen.

  Ook kunnen wij ingezet worden bij besprekingen aangaande maatschapsovereenkomsten, toekomstontwikkeling bij praktijken e.d.

  Onze ruime ervaring op juridisch – financieel en fiscaal gebied vormt een toegevoegde waarde bij het begeleiden van de gesprekken en het uitwerken van de vraagstukken.

  mfn-logo

  Hoe nu verder bij een conflict?