Het administratiekantoor MBV Nijkerk

MBV is een administratiekantoor in het midden van het land met rond 30 medewerkers. Wij verlenen door het hele land diensten op het gebied van financiële administratie, belastingen en belastingadvies. Onze klanten zijn kleine of middelgrote ondernemingen. We zijn daardoor vertrouwd met het doen en denken van kleinere en middelgrote ondernemers, en we kunnen moeilijk verrast worden door de uitdagingen waar ze voor komen te staan. We zijn gewend om op de kleintjes te letten en we spreken uw taal: praktisch, begrijpelijk en zonder abracadabra.

Aandacht voor uw bedrijf

Aandacht voor uw bedrijf en persoonlijk contact zijn het uitgangspunt voor onze samenwerking met u, onze klant. Onze adviseurs zijn breed georiënteerd en hebben ervaring in en buiten het boekhoudvak. Ze kijken graag mee op uw kompas, en ze denken graag mee over uw koers. Op die manier bieden ze u die speciale combinatie van vakkennis, ervaring en betrokkenheid waar MBV zijn handelsmerk van heeft gemaakt.

Dienstverlening

De dienstverlening van MBV is breed. Het kan gaan om het voeren van uw administratie of alleen om het adviseren hoe u dat zelf het beste kunt doen. Om het opmaken van uw jaarverslag, om uw belastingaangifte of om belastingadvies, om het voeren van uw complete salarisadministratie of om meedenken en adviseren bij belangrijke bedrijfsbeslissingen. De adviseurs van MBV stellen zich er niet tevreden mee om de cijfers voor u op een rij te zetten: ze kijken er het liefste àchter, om te zien wat ze u voor de toekomst te vertellen hebben.

MBV werkt met de modernste elektronische- en internethulpmiddelen. Voor de financiële en salarisadministratie wordt gebruik gemaakt van de software van AFAS, voor de jaarrekening van Caseware, en voor de uitwisseling tussen ons en de klant van Snelstart. Als u dat wenst helpen we u om er ook mee om te gaan.

Netwerkpartners

Naast de eigen kern van kennis en ervaring maakt MBV gebruik van de diensten van netwerkpartners bij specialistische werkzaamheden zoals accountantsverklaringen, verzekeringen, hypotheken en automatisering. Zo staat altijd de beste en meest actuele kennis tot uw beschikking.