fbpx
 
Op de hoogte blijven rondom MBV? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

  Wie wij zijn

  Al meer dan 25 jaar bieden wij onze diensten aan medische beroepsbeoefenaren. Wij hebben ons dan ook daarin gespecialiseerd en zijn daardoor op de hoogte van ontwikkelingen die spelen bij onder meer verloskundigen, huisartsen en fysiotherapeuten. Mede daarom zijn wij veel meer dan uw “boekhouder”. U hoeft niet meer aan uw boekhouder of accountant uit te leggen hoe het in elkaar steekt, maar wij vertellen u de laatste ontwikkelingen. Wij werken samen en staan in nauw contact met beroeps- en belangenorganisaties in de medische sector.

  MBV heeft een vast team van toegewijde en deskundige mensen. Mensen die het heerlijk vinden met cijfers te werken en deze voor u zodanig verwerken dat u inzicht heeft in het financiële “reilen en zeilen” van uw onderneming. Maar niet alleen dat, ook uw persoonlijke financiën kunnen wij inzichtelijk maken voor u, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen richting de toekomst.

  U heeft altijd een vast aanspreekpunt, uw relatiebeheerder. Minimaal 1 x per jaar zitten wij bij u aan de “keukentafel” om alles persoonlijk door te spreken.

  Bent u starter of wilt u de overstap maken, in een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor inventariseren we welke diensten wij voor u kunnen verzorgen en tegen welke prijs. Met een kopje koffie nemen wij uw persoonlijke situatie door. Voor elke klant hebben we een handleiding beschikbaar waarin staat uitgelegd welke gegevens wij (al dan niet digitaal) nodig hebben om tot een goede belastingaangifte te komen. Naast uitleg over ons bedrijf en de administratie maken we voor starters ook al een prognose waardoor meer duidelijkheid ontstaat over onder meer de te verwachten belasting.

  Daarbij zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties in onze eigen sector:

  Deze organisaties toetsen onze deskundigheid met regelmaat. Wij zorgen er voor dat we met permanente educatie up-to-date blijven in deze snel veranderende wereld.

  Kennis maken met MBV?