fbpx
 

MBV Verzekeringen

Vanaf 2020 hebben wij onze financiële dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van verzekeringen. Dit doen we onder de vlag van MBV Verzekeringen. Van onze klanten van MBV Administratie werd de vraag of ze bij ons ook hun verzekering kunnen afsluiten steeds vaker gesteld.

Productaanbod MBV verzekeringen:

  • Wij bieden verzekeringsoplossingen in alle soorten en maten en werken samen met een groot aantal verzekeraars.
  • Wij adviseren op zowel op het gebied van particuliere- als zakelijke schadeverzekeringen en daarnaast ook op inkomensverzekeringen.
  • Wij bieden een totaaloplossingen voor al uw verzekeringen, zoals de particuliere opstalverzekering bij de aankoop van een woning, de zakelijke (beroeps)aansprakelijkheidsverzekering of bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering als u start als ZZP-er in de para medische sector. Maar ook inkomensverzekeringen voor uw personeel.

Vanwege onze provisieloze werkwijze zijn wij niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar en kunnen wij onafhankelijk adviseren. Hierdoor krijgt u een aanbod dat vergeleken is met de gehele markt, dus ook met verzekeraars die niet rechtstreeks met ons samenwerken. In plaats van provisie beloont u ons rechtstreeks door middel van een dienstverleningsovereenkomst met ons kantoor. Transparant dus over onze kosten en niet als percentage in de premie ‘verstopt’. Daarnaast kunnen wij vanuit het abonnement ook duidelijk maken wat u van ons mag verwachten qua werkzaamheden en service.

Bent u van plan een (andere) woning aan te kopen, gaat u als zelfstandig ondernemer starten of wilt u vrijblijvend uw verzekeringen vergeleken hebben, dan denken wij graag met u mee! Omdat u alles onder 1 dak heeft zijn er korte lijnen met uw relatiebeheerder (van MBV administratie), of hypotheekadviseur (van MBV Hypotheken). Daarom kunnen wij snel kunnen schakelen om een eventuele wijziging in uw situatie door te kunnen voeren in uw verzekeringen.

Meer weten? Bel of mail gerust!
033-4565147
info@mbv-fa.nl

Een vrijblijvend gesprek?