fbpx
 

Hypotheekadvies

Martijn Zuidersma en Lex Wichertjes zijn de hypotheekadviseurs bij MBV Hypotheken.
Authentiek, met plezier en advies op een transparante en begrijpelijke manier. Dat is ons credo.

Zowel particuliere klanten als ondernemers komen bij ons over de vloer voor o.a. hypotheken, verzekeringen, pensioenen, leningen, sparen, beleggen en een goede financiële (erfrecht)planning. Voor jou betekent het financiële rust en zeker weten dat alles goed geregeld is.

Hoe verloopt het (hypotheek)advies?

Het advies van MBV Hypotheken gaat verder dan alleen kijken naar welke hypotheek de laagste rente biedt. Wij vergelijken premies, rentes en voorwaarden, lezen de kleine lettertjes en wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af. Daarnaast kijken wij naar mogelijkheden om de woning te verduurzamen en zo op de energiekosten te besparen. Ons uitgangspunt is altijd of het past bij je persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Wat kost het (hypotheek)advies?

Natuurlijk wil je weten wat een (hypotheek)advies kost. Het is belangrijk om daar transparant en duidelijk over te zijn. We leggen je daarom graag uit wat je van onze dienstverlening mag verwachten.

Eerste (hypotheek)gesprek is ter oriëntatie en geheel vrijblijvend
De kosten van het advies zijn afhankelijk van je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Om je een goed (hypotheek)advies te kunnen geven is het belangrijk dat we je eerst goed leren kennen. Zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen. Wij nemen daarom het eerste gesprek voor onze rekening, dit kost je alleen een deel van je tijd. Aan het eind van dit gesprek hoor je van ons wat de kosten van het advies zijn. Je bepaalt daarna zelf of je gebruik wilt maken van onze diensten.

Dienstverlening en kosten advies

Onze dienstverlening bestaat uit advies en het zoeken naar financiële oplossingen, die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Na het uitwerken van een persoonlijk advies en het aandragen van oplossingen, gaan we op zoek naar een passende hypotheek en eventueel bijbehorende verzekeringen. Wij zijn 100% onafhankelijk en zoeken voor jou bij meer dan 40 banken en verzekeraars naar de juiste financiële producten. Wanneer we samen de keuzes hebben gemaakt zetten wij de aanvraagprocedure in gang. Wij helpen je bij het afsluiten en zullen je hierbij zoveel mogelijk ontzorgen.

Meer informatie over onze dienstverlening vind je in ons dienstverleningsdocument en dienstenwijzer.

Uitbreiding advies

In ons advies zijn de kosten van producten die de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden afdekken inbegrepen.

Er kunnen ook situaties zijn waardoor er een apart deeladvies op één van de bovenstaande risico’s nodig is. Lees meer over deze kosten in ons dienstverleningsdocument Risico’s afdekken.

Tevens kunnen we je adviseren op het gebied van vermogensopbouw. Lees meer over deze kosten in ons dienstverleningsdocument Vermogensopbouw.

 

Meer weten? Bel of mail gerust!
033-4565147
info@mbvhypotheken.nl

Logo-MBV-Hypotheken
Waarom MBV Hypotheken?
Gegarandeerd de laagste rente

Beste voorwaarden

Altijd 100% onafhankelijk advies

Totale ontzorging van aanvang tot notaris

Persoonlijke situatie als uitgangspunt

Voor particulier en ondernemer

Een vrijblijvend gesprek met Martijn of Lex?