fbpx
 

Hypotheekadvies

Vanaf medio 2018 hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het aanbieden van hypotheken. Dit doen we onder de vlag van Financiële Meesters.
Zie www.financielemeesters.nl.

Martijn Zuidersma is de hypotheekadviseur en heeft met Financiële Meesters toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor is het mogelijk om persoonlijk, onafhankelijk hypotheekadvies te geven: we zijn namelijk niet gebonden aan een bepaalde bank. Zo ben je altijd verzekerd van de beste keuze voor uw/jouw situatie en wensen, ook in de toekomst.

Martijn heeft jarenlange ervaring als hypotheekadviseur. De laatste jaren heeft hij bij de ING gewerkt. Martijn heeft passie voor het vak en heeft met zijn advies een specifiek doel: u de tijd geven voor uw verhaal, wensen en toekomstige situatie. Kortom, ervoor zorgen dat u tevreden bent na afloop van het adviestraject. Waarbij het verder uitbouwen van een vertrouwensrelatie met u voorop staat.

Gaat u een huis kopen, wilt u gaan verbouwen of de hypotheek oversluiten? Dan ontzorgen wij u van het begin tot het eind. Voordeel voor u is dat uw inkomensgegevens bij ons bekend zijn. Hierdoor kost het u minder tijd en moeite om alle benodigde gegevens te verzamelen. Ook voor het hypotheekadvies heeft u dan een vast aanspreekpunt, naast uw relatiebeheerder bij MBV. Of te wel de lijntjes zijn kort. Ook is dit weer makkelijk voor de belastingaangifte, omdat we de relevante gegevens met betrekking tot de hypotheek in ons bezit hebben.

Waarom Financiële Meesters?
Gegarandeerd de laagste rente

Altijd onafhankelijk advies

Ontzorging van aanvang tot notaris

9,9 klanttevredenheid

Persoonlijke situatie als startpunt

Martijn Zuidersma
Vennoot, hypotheekadviseur
martijn.zuidersma@mbv-nijkerk.nl
033 45 65 147

Een vrijblijvend gesprek met Martijn?