De diensten van MBV

MBV verleent diensten op het gebied van financiële administratie, belastingen en belastingadvies. De medewerkers van MBV kunnen lezen en schrijven met het midden- en kleinbedrijf. Niet alleen is MBV zelf zo’n bedrijf, maar wij doen ook het overgrote deel van ons werk voor kleinere of middelgrote ondernemingen.

Onze adviseurs hebben ieder hun ‘eigen’ klanten. Zo heeft u als klant een vertrouwd aanspreekpunt voor al uw administratieve, financiële en fiscale zaken. De medewerkers van MBV zijn breed georiënteerd en hebben niet zelden in hun loopbaan ook buiten het boekhoudvak gewerkt. Zo weten ze wat er in ondernemersland te koop is.

De dienstverlening van MBV wordt naar úw wens en op úw maat gesneden. Het kan dan gaan om het bijhouden van uw boekhouding, het opmaken van uw jaarverslagen, om uw belastingaangifte of om belastingadvies, om het voeren van uw complete salarisadministratie of om meedenken en adviseren bij belangrijke bedrijfsbeslissingen.

MBV biedt u de volgende diensten aan

Financiële diensten
Loonadministratie
Opleiding en training
Advies en begeleiding

Naast zijn eigen kern van kennis en ervaring maakt MBV gebruik van de diensten van netwerkpartners bij specialistische werkzaamheden zoals accountantsverklaringen, verzekeringen, hypotheken en automatisering. Zo staat altijd de beste en meest actuele kennis tot uw beschikking.