Wie wij zijn

Al meer dan 20 jaar bieden wij onze diensten aan medische beroepsbeoefenaren. Wij hebben ons dan ook daarin gespecialiseerd en zijn daardoor op de hoogte van ontwikkelingen die spelen bij onder meer verloskundigen, huisartsen en fysiotherapeuten. Mede daarom zijn wij veel meer dan uw “boekhouder”. U hoeft niet meer aan uw boekhouder of accountant uit te leggen hoe het in elkaar steekt, maar wij vertellen u de laatste ontwikkelingen. Wij werken samen en staan in nauw contact met beroeps- en belangenorganisaties in de medische sector.

MBV heeft een vast team van toegewijde en deskundige mensen. Mensen die het heerlijk vinden met cijfers te werken en deze voor u zodanig verwerken dat u inzicht heeft in het financiële “reilen en zeilen” van uw onderneming. Maar niet alleen dat, ook uw persoonlijke financiën kunnen wij inzichtelijk maken voor u, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen richting de toekomst.

U heeft altijd een vast aanspreekpunt, uw relatiebeheerder. Minimaal 1 x per jaar zitten wij bij u aan de “keukentafel” om alles persoonlijk door te spreken.

Bent u starter of wilt u de overstap maken, in een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor inventariseren we welke diensten wij voor u kunnen verzorgen en tegen welke prijs. Met een kopje koffie nemen wij uw persoonlijke situatie door. Voor elke klant hebben we een handleiding beschikbaar waarin staat uitgelegd welke gegevens wij (al dan niet digitaal) nodig hebben om tot een goede belastingaangifte te komen. Naast uitleg over ons bedrijf en de administratie maken we voor starters ook al een prognose waardoor meer duidelijkheid ontstaat over onder meer de te verwachten belasting.

Verder zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties in onze eigen sector. NOAB; RB; FFP en RFEA .

Deze organisaties toetsen onze deskundigheid met regelmaat. Wij zorgen er voor dat we met permanente educatie up-to-date blijven in deze snel veranderende wereld.

Wij hebben passie voor ons werk en doen ons werk met plezier!

Het team van MBV Nijkerk bestaat uit specialisten en professionals, allen met een affiniteit voor de vrije beroepsgroep en overige MKB.
Dagelijks zetten wij ons in om uw administratie op een dusdanige wijze te verwerken dat u zorgeloos kunt ondernemen. En zelfs daarin kunnen wij u met gerichte adviezen, gebaseerd op onze kennis van uw sector, optimaal ondersteunen. Wij staan voor u klaar, wanneer mogen wij ook voor u aan de slag?

Walter Schaap (2)

Walter Schaap

Vennoot, relatiebeheerder

Peter Kluiters

Peter Kluiters

Vennoot, relatiebeheerder

Wouter Muijs

Wouter Muijs

Vennoot, relatiebeheerder

Teunie-Marie Duijst

Teunie Marie Duijst

Vennoot, relatiebeheerder

Martien Hermans

Martien Hermans

Vennoot, relatiebeheerder

Tiny Nieuwenburg

Tiny Nieuwenburg

Vennoot, relatiebeheerder

Janneke Janssen

Janneke Jansen

Relatiebeheerder

Brigitte 1

Brigitte Outshoven

secetariaat1

Afdeling secretariaat

Team secretariaat

info@mbv-nijkerk.nl,
033-4565147

Leo1

Leo Heemskerk

Relatiebeheerder

Bertina van Ginkel (2)

Bertina van Ginkel

Fiscaal/juridisch medewerker

bertina.van.ginkel@mbv-nijkerk.nl,
033-4565147

MBV NIjkerk

Afdeling administratie

Martijn Roersen

Martijn Roersen

Relatiebeheerder

Lonen

Afdeling lonen

Liever een relatiebeheerder persoonlijk ontmoeten?

Bel ons dan vandaag nog voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.