Margreet van Buren Verloskundige

Wij zorgen al genoeg de hele dag, wat heerlijk dat MBV ons ontzorgt!

Toen ik bijna 20 jaar geleden afstudeerde als verloskundige vroeg en kreeg ik hulp van MBV. Na een paar jaar als waarneemster gewerkt te hebben, begeleidde MBV de opstart van een nieuwe praktijk in “witte vlek”. Ze stonden ons bij met raad en advies en stelde kritische vragen die maakten dat we uiteindelijk een praktijk en praktijkvoering konden neerzetten die bij ons pasten.
Toen ik mijn man ontmoette en deze een eigen huisartsenpraktijk overnam was er geen enkele twijfel over wie ons zou adviseren. MBV draagt zorg voor vele facetten van de financiële kant van het bedrijf. Ze voeren onze loonadministratie , ik kan alle vragen daaromtrent bij hun neerleggen en in overleg zoeken we naar een passende oplossing. Belastingaangiftes en jaarboeken worden opgemaakt en uitgebreid besproken waarbij er altijd prikkelende vragen worden gesteld. Hierdoor komen we altijd vol vertrouwen en met nieuwe inspiratie en ideeën terug in de praktijk.
MBV is goed te bereiken via verschillende kanalen en welke vraag je ook stelt, ze weten of zoeken het antwoord voor je uit. Heerlijk, voor als je gekozen hebt voor een ander beroep dan de financiële wereld, maar daar gedwongen wel mee te maken hebt door eigen zaak, dat er mensen zijn die je ontzorgen!

Laat een reactie achter