Orion huisartsenpraktijk

Wij zijn tevreden over MBV omdat ze bekwaam en betrokken zijn.

Zowel zakelijk als privé is MBV onze ‘accountant’ sinds lange tijd. MBV is goed op de hoogte van de huisartspraktijk, dat is voor ons van belang. Aanvankelijk gestart voor met name verloskundige praktijken, zijn zij inmiddels voor vele huisartspraktijken de adviseur en daarmee zijn zij goed op de hoogte van wat er speelt in de praktijk.
Er zijn korte lijnen met een vaste contactpersoon. In de loop van de jaren is er een prettig contact opgebouwd en zijn zij op de hoogte van de achtergrond van ons. Ook met de andere medewerkers zijn de lijnen kort.
De rapporten zijn duidelijk en de besprekingen prettig, zodat we in de loop van de jaren goed inzicht hebben in de financiële cijfers. Daarbij krijgen we goede financiële adviezen.

Laat een reactie achter